Lacone AS er en profesjonell importør og grossistvirksomhet. Vi har et etablert samarbeid med CHROMA, som poduserer og distribuerer kjøkken- og kokkekniver av høy kvalitet, samt andre kjøkkenrelaterte artikler.

 

Produktene vi har valgt ut til å ha i sortimentet vårt, er utvalgt på grunnlag av kvalitet, holdbarhet, brukervennlighet, og ikke minst design. Vi har også sterkt fokus på arbeidsmiljø og arbeidsforhold hos produsentene våre og bruker derfor mye tid og ressurser på å reise til produsenter og leverandører, for å forsikre oss om at de følger de krav vi stiller til dem. Dette ser vi på som en sikkerhet for oss, såvel som deg, som kunde.

 

Vi er hovedsakelig etablerte i Bergen, som en ansatt-eid bedrift.

Daglig leder Cato Jensen står for den daglige driften, og det meste av kommunikasjon med leverandører. Elin J. H. Hansen er HMS-leder og markedsforsker. Sammen med oss på laget har vi Nicolle WIlliamson, som salgsleder. Sammen har vi god kunnskap og erfaring. Vi streber etter å bli en av de mest anerkjente grossistene på det norske markedet.

 

Vi jobber konstant sammen, som et lag, for å finne nye produkter og tjenester, som passer kriteriene vi har satt, for å fremme disse produktene til det norske markedet.

 

Vi setter pris på din interesse i oss.

 

Med vennlig hilsen

Lacone ledelsen

© 2015 Lacone (NO). Alle rettigheter reservert | E-post: post@lacone.no | Telefon: (+47) 93 66 88 35

© 2015 Lacone (NO). All rights reserved | E-mail: post@lacone.no | Phone: (+47) 93 66 88 35